Forzest (Tadalafil)
Forzest
Forzest används för att behandla all form av manlig impotens, den ger dig en erektion som du hadde när du var ung.
Förpackning
Pris
Per Tabletter
Du Sparar
Beställ
20 mg x 4 tabletter
kr310.62
kr77.58
kr0.00
20 mg x 8 tabletter
kr611.62
kr76.61
kr7.77
20 mg x 12 tabletter
kr902.91
kr75.64
kr23.30
20 mg x 16 tabletter
kr1 194.20
kr74.67
kr46.61
20 mg x 32 tabletter
kr2 233.15
kr69.91
kr245.46
Produktbeskrivning
Användning av Forzest
Forzest innehåller det aktiva ämnet Tadalafil som är en PDE5 hämmare. Den sexuella stimuleringen frigör nitric oxide så gör det aktiva ämnet tadalafil att muskler i penis slappnar av så att blodet lättare kan strömma fram till vävnaden i penis och göra den erigerad. Forzest gör din erektion hårdare och större, samt att den hjälper dig att bibehålla erektionen tillräckligt länge för att kunna fullfölja ett helt samlag. Potensmedicinen Forzest har vetenskapligt beprövats fungera upp till 36 timmar per intagningstillfälle.
Dosering av Forzest
Denna potensmedicin säljs helt receptfritt , men du bör alltid konsultera med en läkare före intag. Efter att Forzest har intagits, slår effekten in efter 30 minuter och håller i sig upp till 36 timmar. Forzest finns som 20 mg tabletter. Den rekomenderade dosen är en tablett per dygn. Äter du samtidigt fet mat som pommesfritt kan effekten av medicinen dröja längre innan den slår in.
Försiktighetsåtgärder med Forzest
När du tagit Forzest undvik att dricka grapefrukt juice, alkoholaltiga drycker, och intag av tobak. Tobak i kombination med Forzest kan framkalla något som kallas för NAION (plötslig nervrelaterad synförlust).Informera din läkare innan intag av Forzest om du har en missformad penis, inklusive väldigt böjd penis eller en penis med missformningar ifrån födseln, eller om du haft hjärtsvikt, hjärtinfarkt , problem med för högt eller lågt blodtryck, blödningar, magkatarr, diabetes, lever eller njur problem. Forzest kan inte intas av några patienter som samtidigt behandlas med nitrater .
Möjliga bieffekter
De vanligaste bieffekterna av Forzest är rodnad i ansiktet,huvudvärk, orolig mage, diarre, förkylningsliknande symptom. I mer ovanliga fall lågt blodtryck, suddig syn och förändringar i färg i synfältet, och det har hänt att en onormal erektion har uppstått som varar upp till 6 timmar i ett sträck och därför kan bli smärtsamt. Om din erektion varar mer än 4 timmar i ett sträck bör du omedelbart söka läkarvård då det permanent kan ge skador på din penis.
I samband med andra mediciner
Undvik att ta Forzest tillsammans med mediciner såsom Erythrityl Tetranitrate, Isosorbide Dinitrate, Isosorbide Mononitrate, Nitroglycerin, Pentaerythritol Tetranitrate. Levels and toxicity of Cialis are increased by erythromycin, ketoconazole (Nizoral), itraconazole (Sporanox), indinavir (Crixivan) and ritonavir (Norvir). informera din läkare om du tar Atazanavir, Bunazosin, Clarithromycin, Doxazosin, Erythromycin, Indinavir, Itraconazole, Ketoconazole, Moxisylyte, Nefazodone, Nelfinavir, Phenoxybenzamine, Phentolamine, Prazosin, Saquinavir, Telithromycin, Terazosin, Trimazosin, Urapidil .
Missad dos av Forzest
Medicinen tas bara när den behövs, överdosera inte. Forzest tas alltså inte regelbundet utan bara vid de tillfällen där den verkligen behövs.
Överdosering av Forzest
Det som anges i bieffekter kan va tecken på att du överdoserat. Sök omedelbar läkarhjälp om du enligt din uppfattning överdoserat denna medicin.
Förvaring av Forzest
Förvara i rumstempratur långt borta ifrån barn och husdjur, undvik förvaring i soljus eller fuktiga utrymmen.
Avtal
Vi tillhandahåller enbart generell information om dessa mediciner och dess verkan. Informationen skall ej användas för självbehandling eller för att faställa egna diagnoser efter. Specifika intruktioner om en enskilds individs hälsa kall alltid ges av en specialist eller en läkare. Vi reserverar oss för eventuella fel i texterna . Vi tar ej ansvar för eventuella skador som uppstår med dessa mediciner och avsäger oss därmed allt ansvar.